Jag överlevde!!

Första riktiga skidpasset för säsongen är nu avklarat! Spåret i Skived var väldigt fint och gubbarna som sköter det var jätteglada för att vi var där och använde spåret 😀 så ska det vara!! Istället för att se hundekipagen som en last så se det som nåt bra, både människor och hundar får motion! Sen har jag, personligen, blivit mer illa bemött av åkare utan hund när jag varit ute själv. Hundförare brukar visa mer hänsyn än de utan, speciellt de som är tävlingsåkare!

Iallefall, körde 6 km på skidor med Liam medan Karin körde sina löptikar. Liam jobbade på, dock kanske något segt troligtvis pga de senaste dagarnas träning men han struntade totalt i brudarna under åket. När vi åkt klart så kan bollarna ta överhanden 😉

efter skidorna så körde jag Liam och Neo med släden 4km å sen hem. I eftermidda ska jag och Timmie på lydnadsträning i ridhuset som klubben hyr 🙂

fullt ös som vanligt! And I like it!