Jo då, vi lever!

Har dock som vanligt fullt upp här hemma! Jobb, skola, assistent på brukshundsklubben, däckbyte, träning av egna hundar och webmasterjobb, brist på sysselsättning har vi då rakt inte!

Imon drar vi en sväng till Uddevalla för att tävla barmarksdrag! Ska bli skitkul att tävla på barmark igen även om jag inte tror på något jättebra resultat, vi har ju inte farttränat på hela vintern :O Det blir iallefall debuten för Neo, jag kommer alltså att köra ett lopp med Neo och ett lopp med Liam så fasiken vad jag kommer att få cykla!!

Dock är tävlingen en inoff och resultatet räknas inte i barmarks-cupen som draghundsportsförbundet har, tråkigt eftersom vi just nu ligger fyra! Eller det beror egentligen på hur man ser det. I hundgrupp A (stående fågelhundar, blandraser + frivilligt för alla renraser) så cupen uppdelad mellan kvinnor och män. Däremot så har de kastat ihop hundgrupp B och C samt INTE delat upp kvinnor och män. Man skulle ju kunna tro att det är för att det är så få i dessa grupper men så är det inte! Hade man delat upp det i grupp B och C samt kvinnor och män, ja då hade vi legat på första plats, bara hundgruppsindelning hade gett oss en andra placering. Konstigt att den minsta gruppen delas men inte den största? (skulle man inte försöka locks tillbaka bruksraserna till draget eller hur var det nu??) Skitsamma, vi ligger fyra av drygt 70 ekipage och har tre riktigt duktiga förare å tillhörande hundar ovanför oss så det är fasiken inte fy skam! kommande tävlingssäsong så är vi topp-3!

Inför morgonens rapport med förhoppningsvis både bild och text så kan ni roa er med att kolla på alla bilder från Stöten som nu ligger uppe på hemsidan, som vanligt i galleriet! Om någon blir sugen på att komma å kolla på morgondagens tävling så är adressen: Bäve Nyckelås 175 Uddevalla och första start går kl 10:30! Det finns även möjligheter att själva pröva på sporten då det är SPHK Västra som annordnar detta 🙂

En reaktion på ”Jo då, vi lever!”

Kommentarer är stängda.