Kära tomten

Detta är min första jul och jag har förstått att man måste vara snäll hela året för att få något. Jag har ju bara levt halva året men här kommer en lista på hur snäll jag varit under de månaderna. 

 

Jag har inte kissat inne på jättelänge och jag har faktiskt inte tuggat sönder något alls! fast jag råkade svälja en strumpa hos Alexander och Louise, men den kom ju faktiskt upp hel så den borde inte räknas som trasig.

Sen är jag ganska duktig, om jag får säga det själv, på att gå i koppel. Jag drar inte, om jag inte ser någon intressant pinne som ligger i diket och smyger på mig. Men det förstår du väl Tomten att jag måste attackera den om den gör så va?

Jag lyssnar på Liam när han säger att jag är för jobbig, han borde föresten inte få någon julklapp alls för han bet faktiskt mig i nacken för ett par månader sedan.. Jag hjälper matte med Neos öron, matte är så dålig på att borsta hans päls så jag rycker bort den istället! Matte slipper borsta och Neo slipper bli borstad, där ser du hur mycket jag tänker på min flock! 

När matte ropar på mig så kommer jag alltid springades i högsta fart precis som matte vill. Jag kan också stanna väldigt fort så jag springer aldrig in i mattes ben, då skulle hon få ont för jag är stor nu!

 

 

Så som du ser Tomten så har jag varit riktigt snäll i år och därför önskar jag mig en större säng! Min säng är jättemjuk och fin, den är svart på utsidan men mjuk och fluffig på insidan – precis som jag! Den var lagom för si så där 15 kg sedan men nu börjar den bli förliten. Så därför, snälla Tomten, önskar jag mig en ny! Jag skickar med ett bildbevis så att du förstår vad jag menar

 

 

kram Timmie 

 

 

p.s. Aj RULE!! d.s.

8 reaktioner på ”Kära tomten”

  1. Men ett så sött brev! Klart Tomten lyssnar å Nissarna snickrar ihopen ”riktig storhundssäng” God Jul till hela flocken!

  2. Jag skulle precis fråga om draget 🙂 Följer gärna med! Har du något dragpass inplanerat i veckan? Jag har en ridhustid kl 16-17 den 23:e om du vill vara med o köra lydnad. Om du inte åkt till släkten då för julfirande vill säga 🙂

    Timmie är allt bra söt i alla fall 😀 Hoppas han får sin säng i julklapp!

Kommentarer är stängda.