Kärt återseende

En sak som jag saknade när vi bodde j Sälen var att kunna åka till hundklubben för att träna, umgås och bara vara. Visst, det gick att göra det i Sälen också men när man har 8 mil enkel väg så åker man inte dit så ofta. Idag åkte jag iväg med Timmie, Nikki och Ebbe för att träffa en del av vårt gamla träningsgäng och ja, det var väldigt kul att träffa dem igen! Ser fram emot att krypa ner i trånga rör, prata hund och försöka bli drillad i lydnad med dessa härliga hundmänniskor igen 🙂

Ebbe fick komma ut och träna lite passivitet och kontakt med bland annat den här söta saken som störning:

20140508-231113.jpg
Sjukt söt!

Ebbe överraskade faktiskt och var inte alls så jobbig som jag trodde att han skulle vara. Lite kontakt hade vi vilket är väldigt positivt då vi tränat tragiskt lite på sånt. Timmie var ljusår längre fram i sin utbildning i samma ålder som Ebbe är i nu. Och vems fel är det? Jo hundarnas lata matte som hellre fystränar än något annat 😉 till mitt försvar får jag väl säga att den delen av hundträningen inte är så inspirerande att träna på när man bor i fjällen. Men det ska det bli ändring på nu!

De senaste dagarna har det regnat här men jag har varit ganska så upptagen ändå. Anledningen till att jag inte skrivit något om det är att husse inte har vetat om det, och eftersom jag vet att han läser min blogg när han ligger ute på jobb så har jag inte skrivit om det. Han undrar säkert vad jag egentligen sysslat med på dagarna nu när jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen.

Så här såg vår hall ut i måndags:

20140508-231801.jpg

Numera ser den ut så här!

20140508-231831.jpg

Furu och orange/brunt blev vitt och grått! Schnöggt!

3 reaktioner på ”Kärt återseende”

Kommentarer är stängda.