Kittade för träning!

Då så är alla hundar kittade inför sommarens träning! Nu behöver jag inte oroa mig för att många och långa mil på vägarna ska förstöra grabbarnas klor eller trampdynor! Jag har som sagt testat dessa skor tidigare för tidningen Draghunden och var sjukt nöjd med dem då.

20130603-201632.jpg

Tack Teba för skorna! Skorna finns här för den som är intresserad och heter Rugged Ultra Paws 🙂 Spanielsarna har storlek S och schnauzrarna har storlek L.

2 reaktioner på ”Kittade för träning!”

  1. Vilka skor är det och vilken storlek har Neo (bredd på tassen)? Jag köpte en ultra paw till Pep strl S som blev just för liten… Måste fixa större strl, men det kändes som att strl M skulle bli väl stort då det skilde en hel del mellan S och M… Peps framtass är ca 7 cm på bredaste stället i belastat läge. Hur har du tränat dina hundar att gå med skor? Pep bara hoppar på tre ben och viftar som en dirigent med sina framtassar när han får socka på dem…

  2. Här kommer en dum fråga; Jag har ju ett par såna (inte just det märket dock) skor till Joppe, och nu i sommar tänkte jag gå längre sträckor (har bland annat fått den geniala idén att jag ska gå till päronen ca 10 mil). Kan jag ha skorna på honom då, eller blir det för varmt? Tanken är ju att det ska pausas vid sjöar och vattendrag för att svalka också… Mvh//ovetande_hundägare 😉

Kommentarer är stängda.