Kort matrunda och eftermiddagspromenad!

Jag säger som vem det nu är som säger så – ÄNTLIGEN!! Idag är första gången sedan jag flyttade till Karlstad, alltså över två år, som jag INTE behövde åka 5-6 mil för att få det hundfoder jag använder! Nu finns det äntligen en affär som har Standartd OCH Nordic! 😀 Woho!

 

Tidigare behöver jag åka till en butik för att få Standartd och sedan till en annan för att få Nordic, den sistnämnda ligger dessutom 2,5 mil enkel väg utanför Karlstad! Men alltså, No More! Nu har Karlstad hundcenter, eller vad det nu heter som ligger bakom djursjukhuset på Färjesta båda mina foder 😀

 

 

Om någon undrar varför jag har både färskfoder och torrfoder så är det av utrymmessjäl, jag får bara in en kartong med Nordic (16 kg) i frysen. Liam äter ett kilo per dag så om alla skulle gå på det fodret så skulle jag få köpa en kartong var 5:e dag! Efter hundfoderinköp var det dags för människofoderinsköp samt en sväng i skogen med grabbarna. Liam är bättre i svansen, nu viftar han på den när man kommer hem men ibland är den fortfarande ”knäckt” på mitten. Därför fick han gå med täcke och lata sig medan Neo fick dra lite kätting!

 

 

Bilder från idag och igår finns i galleriet!

2 reaktioner på ”Kort matrunda och eftermiddagspromenad!”

  1. Standart & Nordic… båda foder som jag kört på Kata. Dock slutade jag med nordic pga av kväljningarna vid matdags 😉 *hehehe*

    Krya på till Herr Skägg

Kommentarer är stängda.