Krigare A och dragkrasch

I måndags var jag på min första yoga-klass någonsin. Gött med lite andningsövningar och sträcka-ut-grejer så där en måndags morgon tänkte jag.. Shiit va fel jag hade då! Jag må vara hyffsad tränad, iallefall för att cykla, springa eller lyfta skivstång men inte för att gå in i krigare – A – B – C eller örnen, de musklerna har legat i träda sen barnsben.. Idag torsdag så har jag fortfande träningsvärk på ställen som jag inte ens visste att jag hade muskler på!

 

Igår blev det som bekant spinning och idag ”powerstyrka”, ett pass om jag varit på när jag tränade i höstas så jag vet att den instruktörn är väldigt intensiv. Dock hade jag glömt hur jäkla intensiv hon verkligen är! När man har passerat stadiet ”jag orkar inte mer” och kommit till att man kippar efter andan och ”seriöst, jag tror jag dör!” så pressar hon en att ge ännu lite mer! Tydligen så vet hon hur mycket man klarar för ja, man klarar ju mer när man har någon som skriker på en att öka 😉 Det känns iallefall jäkligt gött att köra slut sig så, frågan är dock hur fasiken jag ska komma upp ur sängen imon! Som det är nu så känns varje andetag eller skratt som ett knytnävslag i magen.

 

 

Förutom träningspasset och dryga 5 timmar med näsan i böckerna så har vi även gått på lunchpromenad med lillebror samt kört släde tillsammans med Anna och Sillen, tänk vad mycket man hinner göra om man går upp ”i tid”, dvs kl 8!

 

Mer bilder i galleriet!

 

Nån minusgrad, stenhårda spår, stjärnklart och bara ljudet utav släden och hundarna.. samt nån krasch ifrån Annas sida, var dagens dragpass. Liam och Neo drog släden med mig på medan Silver fick dra Anna på skidor och hej va de gick! De skötte sig väldigt bra alla tre och Silver gick även han in i det där ”drag-mode” där hundarna lägger sig i selen och sen är det fullt fokus framåt. Att springa sida vid sida med Liam var inte heller några problem för Silver, riesenhanar som ska vara kända för sin könsaggressivitet, yeah right, liam har aldrig hört talas om det påstående iallefall! Matte Anna var också duktig, på vägen tillbaka hem så ramlade hon inte en enda gång, trots att jag hetsade upp hundarna i fullt-ös-medvetslös-galopp på de isiga spåren 😀

2 reaktioner på ”Krigare A och dragkrasch”

  1. SV: Molly är en aktiv familjevovve som vi inte jagar med. Vi tränar agility, vi har som mål att starta i hoppklassen i år, och diverse tricks samt vardagslydnad. Så i framtiden hoppas vi kunna tävla agility 🙂

Kommentarer är stängda.