Långhelg way over there

Kom på att jag faktiskt inte uppdaterat om vad vi gjort i helgen :O  En anledning till varför vi var i Årjäng var faktiskt för att ha närmare till Norge där Timmie skulle vänstervarva, ja ni läste rätt –  V-Ä-N-S-T-E-R-V-A-R-V-A! Har inte blivit sjuk utan har ju råkat lova att lill-skägget ska ställas ut och nu, sagt å gjort – Mot Oslo för att tillsammans med AnnHelen hänga på utställning i ett par timmar, tack för att du var med som sällskap och fotograf 🙂

 

 

Domare var en dansk herre som Timmie tyckte var en väldigt kul prick! När det var dags för Timmies bedömning och domaren kom fram till oss så var det som om Timmie vunnit på lotto – Äntligen är det någon som pratar med mig!

Så till kritiken då: ”God Storlek, Deilig uttryck, Utmärkt Skjegg, Tångbett, Utmärkt overlinje. Er ennu for lett i kroppen og trang i fronten. Kunde stå mer pararellt framme. Velvinklet bak. Utmärkt pels + ferge. Frie bev (?)Godt temp”

 

Med tanke på Timmies ålder, och vad för typ av riesen jag föredrar så är jag himla nöjd med vårt blåa band som betyder ”Very Good”, typ gammal slät 1:a eller bra 2:a har jag fått förklarat för mig! Jag vet att han är trång fram och jag vet att han anses vara liten och lätt. Men med sina 68 cm och 34 kg så tycker jag att Timmie är en väldigt bra storlek, iallefall för att bli draghund!

 

Förutom Norge-trippen så har vi mest umgåtts och tränat hund 😀 Bilderna från helgen får helt enkelt tala för sig själva, fler finns i galleriet!

 

En reaktion på ”Långhelg way over there”

  1. Frie bev. betyder nog ”frie bevegelser” som översatt till svenska betyder fria rörelser! 🙂 Grattis till fin kritik!

Kommentarer är stängda.