Langrenn

Rubriken säger väl allt? Iallefall om man förstår norska 😉 efter morgonens tunga pass så tog vi två timmars vila med frukost innan jag och Timmie satte oss i bilen för att åka till Trysilfjället för att åka längdskidor! Och ja, man blev ju inte besviken på snömängden eller spåren!! Manchesterpistat så långt ögat kunde se… Bitvis helt orört… Bara jag och Timmie, på hela fjället!

20121126-163610.jpg

Vi for omkring där uppe i 45 minuter där Timmie fick jobba i selen. Det märktes att morgonens tunga pass hade tagit på energin för det var inte fullt ös men ändå bra galoppfart. men det gjorde inget för då kunde jag fokusera på skejttekniken och inte på att enbart försöka stå på benen! Den sista kvarten fick Timmie springa lös och vi avslutade med att rejsa ner för fjället till bilen! Jag i störtloppsställning och Timmie kutandes framför stundvis tittandes bakåt när jag ropade ”nuuu tar jag dig!!” Han tycker det är skitroligt 😀 och matte med 😉 Timmie vann rejset ner och vi avslutade passet med lite brottning i snön.

20121126-164021.jpg
Timmie var inte alls sugen på att fotograferas men det gör inget, jag är så äckligt nöjd med den hunden på precis alla plan så det är änna oförskämt! Jag hade inte tackat nej till att ha ett helt gäng med Timmies i min flock 🙂

10 reaktioner på ”Langrenn”

  1. Då gick vi om varandra för vi reste ifrån Trysilfjället igår efter en vecka där. Hedda hade nog blitt väldans glad om hon mött er i spåret tänker jag!

    1. Nej!! Åh! Om jag bara hade vetat! Ni får gärna höra av er nästa gång ni kommer hitåt, det hade varit så kul att träffa er och Hedda 😀

  2. Härligt med vit snö…Nu hoppas jag att vi får lite här i södra dalarna oxå.

  3. Vi kommer nog sluta titta in på din sida snart, så avundsjuk på all snö och fina vägar att åka på!!

    sv: det är bra det, tycker det är grymt skönt att hundarna kan strunta i folk hur mycket dem än försöker locka, hah! 🙂

Kommentarer är stängda.