Ledig men tidigt upp ändå!

Ledig, ändå stod alarmet på 05:02. Fy fasiken! Kl 7 skulle nämligen bilarna in på service, i Malung 8 mil bort. För att slippa sitta och vänta medan Forden fick ny olja så tog jag och husse med oss spanielsarna för en promenad i Malung. För intresseklubbens anteckningar så kan jag meddela att inget är öppet så tidigt i Malung. Men inget ont som inte har något gott med sig, Nikki fick miljötränas lite 🙂 det enda hon tyckte var lite läskigt var en varningsskjut som stod på marken, allt annat var helt som det skulle! Rätt bra för en hund som bor i en by med 150 invånare typ! Neo var helt obrydd och hittade sig en häst 🙂

20130618-204000.jpg

Stannade på bhk och körde kontaktfält med Neo vilket gick fint, han är ju så sjukt lättlärd! Väl hemma somnade både två- och fyrbenta framför tvn i ett par timmar vilket var välbehövligt! Sen dess har vi bara haft det gött, det är inte ofta som vi är hemma och lediga samtidigt husse & jag. Ätit glass i solen, filat fotposition med Timmie, utökat slalomen till 6 pinnar för Neo, nött startträning med Nikki och Liam, ja han har fått träna på de trix han kan bäst, fjärrdirigering med backa + snurr! Käkat go mat, myst ute och grejat med lite smått både här och där.

Neo gör riktigt stora framsteg i agilityn men skulle behöva förbättra sin hoppteknik, finns det någon som har tips på sidor med övningar? Har styrketränat lite och det var med skakiga armar som jag gjorde morgondagens pannkakor – gött!

Fick tillbaka min skjorta som jag skickat iväg på brodyr och jag tyckte att den blev himla fin!

20130618-205159.jpg

20130618-205211.jpg

Blir till att gå upp vid 5 imon med då det är dags för jobb, igen!

2 reaktioner på ”Ledig men tidigt upp ändå!”

Kommentarer är stängda.