Lilla Liam testar!

Efter en promenad tillsammans med Karin och hennes hundar i åtta friska minus grader och en ilande nordanvind så tyckte jag att grabbarna var värda varsitt ben ifrån Hungarian PetNet Shop!

 

Liam fick den stora flätade ringen med rökt baconsmak medan Neo fick den lite mindre flätan med lammsmak. Neo gjorde mig sällskap i köket medan jag lagade mat och lukten ifrån flätan var rätt behaglig, det doftade faktiskt gott! Liam ligger alltid i sin bädd när han tuggar på något och att gå in i vardagsrummet var att gå in i en doft av bacon! 😀
Grabbarna verkligen älskar dessa benen och är ni ute efter något extra gott nu över jul så kan vi rekommendera dem!

 

Har även testat den tysta klickern, vilken jag inte är så nöjd med. Ljudvolymen på den är jättebra när man tränar valpar, känsliga hundar eller kör inomhus och inte vill ha en klicker som hörs över hela stan, vilket min andra ”vanliga” klicker gör. Men den här klickern gör två ljud på varje klick, först ett klick när man trycker ned knappen och sedan ett när den hoppar tillbaks – ett dubbelklick alltså. Visserligen är väl det kanske inte något att hänga upp sig på egentligen men det känns bara inte bra att hunden först får ett klick för rätt beteende och en halv sekund senare får ett klick till! Tränar man hund så vet man ju hur fort det kan gå från rätt beteende eller position till ett felaktigt, om hunden först får ett klick för rätt och sedan ett till för ett annat beteende, hur ska den då veta att det bara var det första klicket/beteendet som var bra?