Lugnet innan stormen

20140215-125042.jpg

Inatt har det blåst och snöat hela jäkla natten! Så dagens pass blev bitvis lite tungt, skoterlederna var helt okej i skogen men skogsvägarna hade drivit igen helt. Under de 80 minuter som dagens pass + uppv och nedvarvning tog så var det dock inget snöfall och ganska så vindstilla 🙂

Team spaniel hade det bitvis lite tungt men de kämpar ju som alltid!

20140215-125907.jpg
Ebbe fick träna lite starter med de andra hundarna som störning. Det är inte helt lätt att ligga still och vänta på kommando när Liam står och skäller, Nikki springer omkring och Neo skriker. Två tjuvryck fick jag men sen låg han fint och väntade en bra stund innan de fick kommando att köra!

Så här ser det ut nu. Det blåser och snöar nåt kopiöst. Normalt sätt ser jag liften, fjället och toppstugan från fönstret på jobbet men idag ser jag knappt utanför innergården.

20140215-130245.jpg

För övrigt så har jag nu börjat ta tag i det här med maten. Sen jag började på fjället i december så har det varit lite si så där med maten. Det är mycket enklare att beställa lunch från Bistron och ta en glass som mellanmål än att ta med sig nyttig mat hemifrån. Nu blir det ändring på det! Dagens jobbmat består av pastasallad med ägg, lax, avokado och lite grönmögelost till det tillsätts kvarg och rom. Till mellanmål blir det frukt med kvarg och om jag mot förmodan skulle bli mer hungrig så har jag två mackor som nödlösning 🙂 Ja jag äter kolhydrater and I love it!

20140215-130627.jpg

En reaktion på ”Lugnet innan stormen”

  1. Men åh det där ser bara SÅ kul uuut!! Vill så gärna !! Inte nödvändigtvis på skidor eller så, men barmarksdrag hade varit kul 😉

    SV: Ja! Är helt förälskad i rasen. Underbar energi o personlighet 🙂 Ska absolut ha en i framtiden 😀

Kommentarer är stängda.