Människocert och människorvett

Måste gratta min drag-kompis Anna som tagit sitt första cert 😀 Ja, det är Anna som tagit certet och inte hennes jycke Sillen! Med tanke på hur det går för mina hundar när vi ställt upp som träningsekipage för Anna så kan jag lugnt säga att vi inte tänker tävla med henne som tävlingsledare, mina grabbar älskar nämligen henne! Med lite fler meriter på Anna samt olika hälsokontroller så kanske hon blir ett bra avelsmaterial 😀

 

 

Idag har annars varit en dag med många frågor.

Varför var det blod vid den stora gamla fångstfällan vid älven? Den har ju tidigare stått origgad men idag var det blod inne (ja, jag var ju tvungen att kolla), utanför samt ett droppspår parallellt med hjulspår uppför åkern…

Varför tar man ur en älg och sedan lämnar innanmätet liggandes på backen nedanför sitt hus, som ligger i en by, där det dessutom går varg?

Varför låter man sin hund stå uppbunden utanför huset i bäcksvarta mörkret när det springer varg runt knuten?

Varför köper jag mig inte en bättre stol så att jag slipper få ont i ryggen efter fem timmar framför datorn med projektarbete?

En reaktion på ”Människocert och människorvett”

Kommentarer är stängda.