Marginaler

Lyckades ju klämma in två lydnadstävlingar i helgen där vi hade lite blandat resultat men om man lägger lika mycket tid på lydnad under en vecka som de flesta tävlande lägger under endast en dag så ja, då kan man inte räkna med att få 10:or rakt igenom 😉 Hunden presterar inte bättre än de förutsättningar man ger dem. 169,5 poäng i Arvika och sura 158 poäng i Årjäng. I Årjäng var det både fart och energi i Timmie men fokuset var inte på topp, om vi hade haft alla detaljer på plats så hade vi kommit över gränsen. Vet faktiskt inte vad det var med honom, han gjorde lite saker som han aldrig brukar göra varken på träning eller tävling och jag fick ta till en del extra kommandon. Hmm, kanske den tryckande värmen tog lite på den svarta hjärnan? Men, jäklar va rutan gick bra!! 😀

20130603-090939.jpg

Men men, så kan det vara ibland, man kan inte vara bäst på allt. Men jag ska ju villigt erkänna att det hade varit gött med ett sista första pris så att vi hade kunnat lägga ner lydnaden för i år (Och den meningen säger ganska mycket om vår ambitionsnivå inom lydnaden 😉 ) Nåväl, vi slutade på en första placering bland de tre tävlanden som var med.

Någon som däremot är väldigt seriös och som lägger mycket tid på lydnaden, och som därmed får bra betalt för det på tävling, är duktiga Solveig och Thia! De har också varit ute i helgen och plockat två första pris i lydnadsklass 3! 261,5 poäng resp 291 poäng av 320, det är fasiken inte illa pinkat! Lydnadschampionatet är snart i hamn!! Grattis!!

Idag ska jag roa mig med att vila och förhoppningsvis läker mina fötter efter lördagens vrickningar. Suck. Hatar att vila!

20130603-095257.jpg

4 reaktioner på ”Marginaler”

  1. Ibland måste man vila sin kropp och inte slita ut den, vila lagom, så orkar du hålla på länge 🙂 puss o kram mitt <3

Kommentarer är stängda.