Med betoning på drag..

Idag blev det latmansträning för mig och hundarna! Detta innebär att grabbarna drar mig och cykeln medans jag bara sitter där, utan att trampa och blir därför inte svettig 🙂 Jobbigt för hundarna, lätt som en plätt för mig! Nackdelen med latmansträning är dock att man inte blir särskillt varm av att bara styra och bromsa, utan man blir faktiskt riktigt riktigt kall! Dessutom så gör det satan i gatan ont att få sina stelfrusna kinder blästrade med grus…

 

Sista backen upp, sen hemma!

 

Lite över milen avverkades i ett lagom tempo, upp å ner för backarna! Även om det gick trögt i vissa partier så är det med ett leende som jag konstaterar att hundarna är i rätt bra form då de självmant gick upp i snabb galopp den sista, och platta, kilometern hem efter att ha sprungit så bra. Gött!

2 reaktioner på ”Med betoning på drag..”

  1. NU börjar det låta som att drag kan vara ngt för mig haha!

    VIlka fina (och talande!) bilder från SM:et! Gillar din nya header! Stort grattis igen, förstår att du njuter!:D

    Jo jag gillar schäfern väldigt mycket! Skydd vore väldigt spännande. Men jag är ju förtjust i tävlingslydnad och där funkar det inte att ha en massa gnäll… Och Gus har många egenskaper som jag gillar, så klivet till retriever blev inte så långt, spaniel- och retrieverraserna påminner ju lite om varandra, men jag får bort det jag är allergisk mot gällande utställningscocker; ljudar, för mkt päls (och gus har ändå extremt bra kvalité), sniffar för mkt;) och inte tillräckligt med motor för mig. Så detta ska bli jättespännande!:)

    Ha en superskön helg! (Här snöar det för fullt!!) kram

Kommentarer är stängda.