Med livet som insats

Ett par dagar av plusgrader och snöblandat regn för att sedan vända och bli kallt igen gjorde att gårdagens träningspass på skidor var med livet som insats! Spåren var dessutom inte pistade så de var stenhårda och väldigt ojämna. Jag trodde att jag skulle krascha i minsta lilla kurva när jag for fram i spåret bakom Nikki och Timmie. Vet inte hur jag tänkte där, stenhårda spår och då tar jag mina snabbaste hundar?! Dessutom så är jag grymt förkyld och febrig vilket gör att både hjärna och kropp är sega. Jag överlevde iallefall!

Med oss på träningen hade vi Hasse och Snabba. De hade dock lite otur med materialet och deras träningsrunda blev dessvärre kort 🙁 men vecka 12 är de tillbaka igen då vi ska ha en öppen träningshelg i Hundfjället där alla är välkomna!

Iallefall. Timmie körde 7,5 km, varav 5 km var med Nikki. Efter mat och prat med hasse tog jag resten av flocken hemåt igen och körde resterande gäng på skoterspåren medan Timmie och Nikki fick springa lösa. Sen var det dags för kvällsjobb igen. Idag ser det ungefär likadant ut, lever på Ipren och halstabletter, ska motionera vovvarna med släden och ikväll jobbar jag.

20140227-120931.jpg