Min största skräck

Det finns några saker som jag är rädd för, det ena är att själv drunkna och det andra att brinna. Men det är något som jag fruktar mer än något annat, att komma hem till ett eldhärjat hus när hundarna är själva hemma. Jag kan aldrig föreställa mig den smärtan, förtvivlan och tomhet som nu finns hos en familj som igår inte bara förlorade hus och hem i branden utav även sina två riesenhanar. Bara tanken får mig att börja hyperventilera och få panik.

 

Idag pussar jag mina tvåbenta och fyrbenta grabbar extra mycket!

 

 

4 reaktioner på ”Min största skräck”

  1. Ja visst är det hemskt, vet en tjej som miste alla sina hundar då de brann inne i huset de bodde i. Håren kryllar på en när man tänker så hemska tankar.

  2. Åh nej! 🙁 Det är min värsta mardröm också, vet inte hur många gånger som jag legat sömnlös och funderat på om det inte går att eldsäkra just min lya. 🙁 Alla tankar till den drabbade familjen…

Kommentarer är stängda.