Mot Mora i august

Förra året fick jag en start i CykelVasan av min dåvarande chef i julklapp. Jag trampade mig igenom de 90 km på drygt 5 timmar om jag inte minns helt fel. Inte nån världsbra tid direkt men jag tog mig ändå från start till mål utan några större krusiduller. Tänkte att jag skulle anmäla mig till årets CykelVasa men glömde av anmälningsdagen och ja, de starterna tog väl slut på typ 45 minuter.. Men så fick jag ett erbjudande ifrån ICA-klubben om att cykla 45 km istället och dessutom två starter till priset av en! Först tänkte jag anmäla husse men det var bara att inse, han kommer aldrig att sätta sig på en cykel så långt. Så jag frågade lillebror istället så nu ska vi cykla tillsammans den 16 augusti!


(www.langd.se)

Så nu har jag ett matte-mål med vårens och sommarens träning! Känns himla roligt att inte bara ha ett mål med hund-teamet utan faktiskt något där det enbart är min egna prestation som räknas! Årets mål med teamet är att försöka vinna, så klart! Varför tävlar man annars? 🙂

2 reaktioner på ”Mot Mora i august”

Kommentarer är stängda.