Mot Sälen!

Igår gjorde sista arbetspasset innan min lilla semester på 9 dagar börjar 😀 Egentligen skulle den här resan blivit av redan i januari men som vanligt har folk väääldigt svårt att bestämma sig, lite frusterande för en annan som kan vakna upp en ledig helg och tänka ”hmm, jag åker nog 10 mil norrut idag och vandrar en sväng”.

Iallefall, nu hoppas jag att det åtminstonde finns lite snö kvar där uppe så att jag kan åka skidor eller släde efter hundarna, om inte så får jag väl vandra på kalfjället, som jag skulle gissa efter de här dagarnas värme är just kalt :/ De första dagarna är familjehelg men efter söndag så är jag där uppe själv så om någon känner sig sugen på att komma upp för lite stughäng i en stor timmerstuga i Stöten så slå en pling, sängar finns om jag säger så! Annars planeras en hel del pluggande även på semestern, absolut en fördel eller nackdel med distansstudier. Men om jag får välja så pluggar jag hellre på en veranda i Stöten än instängd i Karlstad!

En reaktion på ”Mot Sälen!”

  1. Världen bästa citat! Vi verkar båda ha varsin Ferrari;) roligt att läsa om utvecklingen, hoppas babbsan får fortsatt rolig vår med pippisarna och att ni får en fantastisk semester!

Kommentarer är stängda.