Mot Skåne!

Efter att jag och husse betalat hus, lagfarten, pantbrevsgrej, avgifter och lite skatter på det i tisdags så är mitt nöjeskonto rätt så tomt, därför har jag inte pengar för att åka å tävla på helgens tävling i Skåne. Så enkelt är det, ibland måste man prioritera. Med anmälningsavgifter, boende och dieselpengar så springer summan snabbt iväg.

Men, det finns såna sjukt underbara människor i världen, de gör saker som kanske inte är så stora för dem själva men som betyder jättemycket för andra. Ett par av dessa härliga människor är Skånes Draghundsklubb och Jonas som i helgen arrangerar Skånedraget – Vårversionen. De har sponsrat mig så att jag ska kunna tävla i helgen och det betyder så otroligt mycket för mig! Jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna detta eller hur jag ska kunna visa min tacksamhet tillräckligt men tusen, tusen tack! Ni är helt underbara som hjälper mig med att syssla med det bästa jag vet, hundkörning!

20140403-150105.jpg

6 reaktioner på ”Mot Skåne!”

  1. Vad roligt att ni kommer ner! Sambon ställer upp i den öppna motionsklassen med vår irländska terrier och vi har tagit mycket inspiration och tips från din barmarksskola. Får se vad vår röda skäggis kommer att tycka om det hela bara:)
    Mvh Maria, Kallas matte

  2. Åh vad roligt!:) Hoppas ha tid till att ta mig dit, kör du båda dagarna eller?

  3. Det är du verkligen värd! Var i Skåne går tävlingen? Önskar er lycka till o ta det lugnt på vägen. 🙂

Kommentarer är stängda.