8 reaktioner på ”Mot SM”

 1. Hej!
  Tycker att din blogg är jättebra och det är kul att läsa om tävlingarna 🙂
  Jag har en fråga till dig. Jag har nyligen börjat att låta min boxertik dra lite. Hon har dragit en liten pulka med ett bildäck och en av mina små chihuahuor i bland annat, inget tyngre såhär i början. Jag är däremot osäker på hur hennes sele faktiskt sitter. Jag var i en djuraffär här i Kristianstad där jag bor och de verkade inte kunna så mycket om hur en dragsele ska sitta.. Förstår inte att de säljer något de inte kan något om egentligen… Dessutom hade de i princip bara denna sorten. Hade jag tagit en mindre storlek hade den inte gått över huvudet på henne och såg allmänt tight ut överallt. Vad tycker du om den jag valde? http://blogg.idatorgersen.com/#post739

  1. Hej!
   Oj, jag har nog missat ditt tidigare inlägg – fölåt!
   Det är få djuraffärer som har koll på hur en sele ska sitta för att sitta bra! Den selen som är på bilderna tycker jag är alldeles för stor för din hund! Den är för lång men jag kan inte se om den är för stor i halsen eller inte. Alla märken eller modeller passar inte alla hundar tyvärr. Om du mest tänkt att dra typ pulka, kätting eller däck så skulle jag absolut satsat på en weightpull-sele som är gjord för just det ändamålet. Här har du en tjej som gör bra wp-selar: http://www.freewebs.com/maxomea/

Kommentarer är stängda.