Mot SM!

Då så, idag far vi 😀 Mot Hällefors och SM på blöta banor men det är ju tur att varken jag eller hundarna är gjorda av socker 😉 Om allt går som det ska så startar vi i cykelklassen runt halv 11 och vid 14-tiden är det dags att springa!

Men jag får nog erkänna att SM-känslan inte alls infunnit sig, det känns inte särskilt varken nervöst eller peppat just nu. Vet inte varför men efter doping grejen så försvann änna suget lite ”/ Det ska bli kul att träffa alla och naturligtvis att köra men inte så där super-mega-kul som jag gjort tidigare. Hmm. Ja, så kan det vara.

Iallefall så ska jag göra mitt bästa och det vet jag att även grabbarna kommer att göra! Så har ni inget bättre för er i helgen, kom till Hällefors och titta! Första start både lördag och söndag är kl 9 och det är helt klart värt att åka dit 😀

7 reaktioner på ”Mot SM!”

  1. Tyvärr är det så att avundsjukan vilar aldrig, man får använda ilskan till energi och utnyttja den på tävlingsdagen! 🙂 jag och vovven ska vara med, helt orutinerade, men otroligt roligt! 😀 Vi ses där!

  2. Nu kör vi bruden!!! Skit i dopingen ….. Springa är skoj och hur skitiga kommer vi inte vara mohahah

  3. Tillåt inte förtalet dig att må dåligt. Bjud inte skitsnackaren på det.

    Ladda om och kör nu hårt nu! Lycka till!

Kommentarer är stängda.