Motivation, tajming och lite tur

Läste nånstans att allt i livet beror på tre saker: motivation, tajming och lite tur. Huruvida det stämmer in på allt eller inte har jag ingen aning om men det stämde nog på dagens träningspass: en cykeltur utan drag, dvs Liam springer bredvid medan matte får kämpa som en tok då hon inte har sin vanliga draghjälp.

 

Motivation – bygga upp en bättre fysik hos både matte och hund
Tajming – lyckades pricka in turen så att den utfördes mellan två regnskurar !
Tur – ramlade inte en endaste gång trots att vägen ibland förvandlades till blank is!

 

 

Då min dragpartner är bortrest så blev det alltså idag en cykeltur fast en helt vanlig sådan och mitt mål med dagens träning var att träna uthållighet med Mr Skägg. Vi var ute i nästan precis en timme där Liam höll en snabb trav mesta dels hela tiden förutom vid raksträckorna där det blev intervallträning. Har funderat lite på hur bra kondis Liam egentligen har men efter dagens pass så vet jag, kan man springa i en timme i det tempot utan att så mycket som flåsa eller hjässa under passet eller när man är klar – då är man uthållig ! Måste säga att det känns jäkligt bra inför uthållighetstestet som jag tänkt att vi ska göra till våren!

 

 

Nu blir det soffan tillsammans med syltkakorna som jag bakade igår kväll, och jag ska äta dem med sååå gött samvete!