Nära nu

I onsdags tömde jag och husse lägenheten och körde ner det till gården, man börjar änna kunna den vägen nu… Det har blivit ett par vändor!

Att plocka ur vårt gamla boende var rätt lätt, ett enplans radhus med breda dörrar. Att få in samma prylar i huset var dock inte lika lätt! Ett gammalt hus har sin charm och jag ser inte mig själv bo i ett modernt hus, typ fyrkantig låda helt utan själ och karaktär. Men när vi skulle få dubbelsängen och en stor byrå uppför en ganska smal och dessutom vriden trappa så svor jag en del inombords. Upp kom grejerna till slut. Dock gick inte byrån igenom dörren till vår walk-in-closet men det löser vi senare genom att riva ut en inbyggd väggsgarderob.

Vovvarna fick rejsa i skogen innan team spaniel utforskade en av körstigarna som finns vid gården. Fick ut runt 6 km med både lätt och tungt underlag!

20140425-131402.jpg

20140425-131410.jpg

Igår och idag har vi städat vårt gamla boende och i början av nästa vecka låser vi dörren till det huset för sista gången. Troligtvis med något vemod i kroppen, detta stället, livsstilen och folket har verkligen satt sina avtryck.