Nedräkning pågår!

 jepp, dubbel nedräkning faktiskt! Om tre dagar är hundarnas semester slut och om en vecka blir vi en till i flocken, spännande! 

Hemma går allt i en höggravid kvinnas tempo, det vill säga ganska så långsamt 😉 det blir lite smått gjort men det tar ju tid då jag måste vila in emellanåt. Har bland annat målat framsidan av stallet, planerat en del och bakat. 

Men nu har värmen kommit så hundarna är också lite slöa vilket är rätt gött. Dock gör det ju uppstarten av träningen lite problematisk, ska det vara så här varmt så går det ju inte att träna som jag planerat utan det får isf bli simning och löpband som gäller.

 
  

  

  

Husse och en av grannarna har köpt sig en gammal vägsladd och fixat till så att vi kan få bättre ordning på vägen, som Karlstad kommun ska sköta men som inte gör det. De ska även göra i ordning de gamla sandvägarna som de tränade travhästar på förr så förhoppningsvis kommer vi få grymma träningsvägar här hemma! 

  

Tog med Nikki på en liten ATV-tur här om kvällen. Hon fick springa lite lös men satt mest med och åkte. Riktigt gött att kunna köra i bara fleecetröja ute på fälten medan solen gick ner.

  

  

    
 Husse har varit hemma ett par dagar nu vilket inte bara uppskattas av mig utan även av flocken. De sover på nedervåningen men på morgonen får ett par av dem följa med upp för lite mys, ville de älskar <3