Nu börjar det närma sig!

IMG_3055

IMG_2983

Då så, dag 58 idag. Nu börjar hon bli rätt så stor, lilla Aco :O De senaste dagarna har varit riktigt varma så hon har fått sig en klippning och är numera helt nedrakad. Eftersom det varit så varmt så har vi inte heller gått några promenader utan Aco har fått hålla sig hemma på gården där hon går och strosar som hon vill.

 

För resterande del av flocken så är det träning på löpbandet som gäller, promenader, rasthage-häng, så fort vädret tillåter så är de ute från runt 8 på morgonen till 20 på kvällen samt en himla massa benätande, har fortfarande massor av älg kvar i frysen som jag försöker få tom.

IMG_3052

IMG_2981
För mig blir det en del spring på löpbandet och styrketräning, känner att både kondisen och styrkan blir sakta men säkert bättre! Jag tar det rätt så lugnt med springandet för att inte överbelasta lederna och det verkar ge gott resultat för jag har faktiskt mindre ont nu än vad jag hade innan jag började springa.

Har för övrigt haft mina dreads i lite drygt 9 månader och nu börjar de ju faktiskt snygga till sig. Nygjorda dreads är inte så där jättefina utan det är först när de fått mogna till sig som jag tycker att de börjar bli vackra.

FullSizeRender-6 Ja så här ser man ut när man lider av konstant sömnbrist sedan över 2 år tillbaka. Helt klart den stora nackdelen med småbarnslivet, denna enorma och konstanta brist på sömn. Jag vet att jag troligtvis kommer att sakna den här tiden om ett par år men just nu ser jag framemot att ungarna blir äldre och en annan får sova hela nätterna och inte behöva vakna mellan 05-06 varje morgon.