Ny vecka, nya möjligheter!

Igår vilade jyckarna men idag körde vi igång igen! Inatt kom det nästan en decimeter nysnö och vad passar då bättre än ett tungt backpass? 😀 4,5 km där det hela tiden går sakta men säkert uppåt för att sen avslutas med mera uppför och sist ännu brantare uppför! Jäklar va de fick kämpa! Hemåt gick det lättare 🙂

20130128-141315.jpg

För min del blev det ett BR-pass och ikväll efter jobbet ska det tränas skidteknik tillsammans med dagens vapendragare, Neo!

20130128-141824.jpg

3 reaktioner på ”Ny vecka, nya möjligheter!”

  1. haha nää jag förstår de :)) jag tvekade först om jag skulle gå till dig, det var så snart du skulle starta då… men jag skulle åka iväg med tåget 15.24, så kunde jag inte hälsa på dig efteråt. så fick det en snabb hej innan du startade 😉 var rädd att jag störde dig lite.

    klart planerade jag och ta bilder/film på dig när du åkte, det var riktigt kul! klart det såg hyfsat/jättebra ut! ps. har även en bild på dig i min instagram om du har inte sett.

    jag har nu bestämt mig att satsa ordentligt med draget inför barmark SM i hösten, får se om jag når mitt mål med lilla tyra!

  2. Fy tusan vad drag verkar vara en rolig sport! Jag är själv lite småsugen på att prova på med min American Staffordshire Terrier eftersom att vi bor på en plats där det trots allt är snötäckt minst 6 månader av året 😉

Kommentarer är stängda.