Ny vecka, nya tag

Efter att ha filosoferat, diskuterat och deprimerat så kom jag fram till att livet blir som man gör det och att viss lycka kan köpas för pengar. Efter fotinspektion, löpartest och 1300 kr senare så är jag betydligt gladare, och på köpet fick jag ett par nya joggingskor 😀

2 reaktioner på ”Ny vecka, nya tag”

  1. Om ni fick godkänt mentaltest så snubblade ni väl inte på mål linjen? Jag undviker problemet helt klart genom att stoppa in han i bilen när vi inte tränar. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska jobba bort detta problem. Det finns två skolor: Antingen knölar jag ihop han ordentligt vid minsta antydan till pip men det riskerar ju att inverka negativt på vår relation och jag vet inte heller om han kopplar ihop det till hans pip eller att han ens är medveten om att han piper. Andra alternativet är att ju att gå den långa vägen. Att träna passivitet i mängd, överallt och med ökande retning/störning. Först att sitta helt öde själv ute i skogen och sedan flytta mig succesivt mot en tränande hundgrupp. Det förstnämnda passar inte min träningsfilosofi och det andra vet jag inte om jag har tålamod med då jag redan har lagt ned mkt sådan träning som inte gett så mkt resultat.

Kommentarer är stängda.