Ny vecka, nya utmaningar

Oj, har visst glömt att uppdatera 😀

I fredags tog vi bara en promenad på morgonen och efter lunch fick Timmie följa med sväng till jobbet för att praktisera som vaktmästare!

 

Efter jobbet sprang vi som galningar upp å ner, upp å ner i det förbaskade sandtaget ute på Sörmon! För varje steg man tar uppåt så sjunker man neråt och bakåt en halv meter, snacka om att det suger i benen men det är säkert bra träning!

 

I helgen har matte varit iväg på icke-hund-äventyr. Närmare bestämt en tripp till Eskilstuna för att fira ett 25-års barn!

 

 

Medan matte roade sig så fick grabbarna vila ut på Anettes hundpensionat och hunddagis – Puppy Tail! Där bodde grabbarnas om kungar i sin egna lilla stuga med två sovrum, och egna riktiga sängar, samt rasthage! Så om ni behöver hundvakt i Örebroområdet, kolla in Puppy Tail! Tusen tack Anette för att grabbarna fick krascha hos er med så kort varsel 😀 Det var väldigt skönt att plocka upp tre slitna hundar som fått röja ute större delen av dagen, det uppskattade en trött matte som somnade ovaggad igår kväll.

 

Idag tog vi av förståliga själ sovmorgonen men nu på kvällen så har vi ännu en gång besegrat sandtaget men denna gång tillsammans med Anna och Sillen! 40 minuters intervall blev det där Liam och Neo fick gå med kedjor efter sig medan Timmie och Sillen härjade fritt, gött bra träning för både hundar och ägare 😉

En reaktion på ”Ny vecka, nya utmaningar”

Kommentarer är stängda.