Ny vecka, nya utmaningar!

Efter ett nattpass på jobbet så var det rätt gött att ta en promenad med hundarna i solen innan det var dags för sängen. Nikkis sovvanor har blivit bättre och hon kan nu sova fram till 7 och när jag jobbar natt så sover hon fram till 12, efter att de fått sin morgonpromenad när jag kommit hem så klart 🙂

20130610-201717.jpg

20130610-202401.jpg

Ingen fysträning idag men däremot har jag återupptagit Yoga i hopp om att slippa vara så stel och ha ont. Efter avklarat pass har jag insett att jag är ganska mycket starkare än när jag körde sist för 2-3 är sedan i Karlstad men att jag är lika smidig som en frysbox! Men, övning ger färdighet!

Dagens käk: sallad, selleri, Buffalo wings och hemmagjord bluecheese dip 🙂

20130610-203003.jpg

Efterrätt: hemmagjord glass! (Kvarg, cocos, hallon, vanilj)

20130610-203114.jpg

Vovvarna har fått träna lite lydnad, specialsök vilket går framåt. Patronerna tas lätt och idag försvårade vi det genom att ställa banan i köket medan husse lagade mat 😀 Nikki har fått två träna-på-att-gå-i-koppel-promenad och ja, det går väl åt rätt håll iallafall 😉 får skylla mig själv då jag är alldeles för lat, det är mycket enklare att bara öppna dörren och låta hundarna gå lösa under uppvärmningen innan de släpps fria än att ha den kopplade..