Nybörjarläger i barmarkstil!

Från draghundsport.se

Om intresse finns, kommer det att hållas ett 2-dagars läger för dig som tycker att det skulle vara kul att prova på nånting nytt med din hund, draghundkörning i barmarkstil. Barmarkstilen är en snabbt växande tävlingsform som passar de flesta hundar, dock kanske inte de allra minsta raserna. Man tävlar i linlöpning, cykel, kickbike eller om man har flera hundar, med vagnar.

Lägret kommer att hållas i Sundsvall den 7-8 maj 2011.

 

 

Upplysningar och anmälan (senast 25 mars) görs till:
Catherine Carlsson 073-048 57 54 catherine_carlsson@hotmail.com
Inga-Lill Badh 073-051 56 86 holec64@hotmail.com

 

 

 

Jag vill också åka på barmarksläger!! Dock känns ett nybörjar läger inte som om det passar oss men ett vanligt träningsläger hade inte varit fel! Finns det något intresse för en helt okomplicerat helgträff där vi ses och kör lite drag tillsammans till våren? De flesta har säkert någon cykel att köra med och det finns säkert fler än jag som kan tänka sig att låna ut sin utrustning!

5 reaktioner på ”Nybörjarläger i barmarkstil!”

  1. Vi har just nu en tävling där du har chans att vinna en aktiveringsleksak eller annan hundleksak hos Till Hund-bloggen!

    Genom att titta ut vilken produkt du skulle välja under kategorin Lek/Aktivering i vår webshop http://www.tillhund.se och sedan skriva en kommentar om detta i vår blogg tillhund.blogg.se är du med och tävlar!

    Trevlig Helg,
    Pernilla / Till Hund

Kommentarer är stängda.