Öbackadraget dag 1

Då var tävlingssäsongen för draget igång igen! Denna helgen är vi i Härnösand för att skita ner oss lite 🙂

Banan var 4,1 km och kan beskrivas som tung!! den var genomsur och bestod mest av blöthålor där cykeln nästan sögs fast. Jobbigt men det jag kände var mer jobbigt var det faktum att jag knappt såg ett skvatt under större delen av banan! Det skvätte upp så mycket skräp så jag såg knappt vart jag skulle köra! Blev nästan helt stillastående vid en korsning där jag fick torka av glasögonen och sen ge kommando till Timmie. Så idag har jag faktiskt fegat en del genom att bromsa och inte trycka på ordentligt i kurvorna eftersom jag inte såg ett skit.

20130928-160454.jpgEbbe spanar ut över startfältet.

Timmie kändes taggad och medan vi väntade på vår tur så bjöd han till med både hopp och skall, han som annars bara sitter tyst och fokuserad. Timpan har, till skillnad från matte, inte fegat det minsta utan kört fullt ös! Han hade bra tempo in på målrakan och galopperade enda in i mål! Så himla duktig 🙂

20130928-160908.jpgNikki har fått bästa platsen!

Vi var själva i klassen och fick tiden 09:41. Husse tog lite tider och får inte min sluttid att stämma med den tiden som står i resultatslistan, dessvärre körde jag varken med kamera eller klocka själv så jag har lite dålig koll. Men men, jag var som sagt själv i klassen och hade bättre tid än B-herrarna. Bland damerna i grupp A hade jag placerat mig 4:a av 8:a och det kan man ju inte vara annat än nöjd med!

20130928-160221.jpg
Imon blir det inget fegande utan fullt ös från början!