Omotiverad

Dagens ord: omotiverad. -15 grader, snöfall och en jäkla hård iskall vind. Ja, det är inte bara solsken och -2 när man kör hund på vintern 😉 då gårdagens träning uteblev fick den istället tas idag. Idag var ett sånt där sämre alldagligt pass där hundarna kändes lite omotiverade. Körde 10 km och hade en snitthastighet på 17km/h. Men med tanke på spårunderlag och den bristande motivationen hos hundarna så visst, ett godkänt pass.

20140117-203828.jpg

Timmie fick premiärdra i sin ZeroDC sele som jag köpte på VM. Den blev godkänd 🙂 Selen ska vara bättre för ryggen och dess muskulatur än traditionella nomeselar. Jag tänker testa selen på Timmie under vintern och återkommer med rapport. Liam kommer att växla mellan sin ManMat Wheeldog harness och ZeroDC-sele. i Sverige säljs selarna av vår vän Hasse på ZeroDC.se

20140117-203924.jpg

På eftermiddagen for jag till Hundfjället, lite tidigare än jag började jobba, för att hinna åka lite skidor. Och jag ska vara helt ärlig, när det är -12 grader och snöar från alla håll förutom traditionellt uppifrån och rakt ner, då är inte motivationen så där jättehög. Men! Nån som var grymt motiverad var däremot Nikki och hon höll humöret uppe både för sig själv och åt mig 🙂 inte ens när jag röt åt folk som tror att skejtdelen är nån jävla vänta-zon eller rastplats så slutade hon galoppera i full fart framåt! Det är min lilla fis det! 5 km körde vi innan det var dags för mig att duscha och sen börja jobba med skoterkörning.

Bjuder på en bild på Ebbe som idag blivit ”trimmad” inför morgondagens utställning.

20140117-204845.jpg

Det var inte så mycket att klippa 😉

20140117-204922.jpg
Stay safe!

En reaktion på ”Omotiverad”

  1. Kände mig som en gnällig skåning idag när jag beklagade mig över vädret – skönt att även ni ”infödingar” tyckte att det var i otrevligaste laget!

Kommentarer är stängda.