Ömsom is, ömsom gegga

Gegga, vattenpölar, is, mjukt som satan, stenhårt, perfekta spår och sönderkörda spår tack vare skogsmaskiner. Betongbroar, träbroar, tunnlar och gummimattor. Ja, dagens träning hade nog alla sorters underlag.

IMG_2829.JPG

Körde på ett motionsspår i Karlstad, först ut var Ebbe och Timmie som körde 10,5 km på nästan 28 minuter blankt. 4 omkörningar/möten av hundekipage där två gick riktigt bra och två var oroliga. Först var det en stor blandis som gjorde ett utfall och den andra var en gigantisk bc-(blandis?) som kom springandes emot och eyeade killarna, inte helt uppskattat. Ebbe tog dock de två oroliga omkörningar bättre än förväntat, han visar intresse och drar sig mot det andra ekipaget men går ändå förbi. Som tur är så är ju Timmie helt oberörd av dessa dåliga möten och förhoppningsvis lär sig Ebbe av pappa att man inte ska bry sig om ouppfostrade hundar! De uppfostrade hundarna som vi körde förbi tittade han bara lite på och sprang förbi, så det var ju bra 😀

Sen var det team spaniels tur! 6 km för dem och tiden 15:51, duktiga vovvar! De springer ju som vinden trots sina korta ben!

Liam var hemma och höll vår sjukskrivna husse sällskap, båda har ju ryggproblem 🙁

IMG_2835.JPG

En reaktion på ”Ömsom is, ömsom gegga”

Kommentarer är stängda.