Ordning och reda

Nu är det slut på flera olika fodersäckar som står överallt! Nu finns valpfoder, högenergi och vanligt hundfoder i olika lådor, lättillgängligt och enkelt att hålla rent 🙂 Ebbe övervakar naturligtvis att allt går till rätt..

20131027-113146.jpg

I helgen går Scandinavian Open Championships i Nybro och vi var anmälda, men är som synes inte där. Vi önskar alla våra vänner, i synnerhet B-hundarna, ett stort lycka till!
Vi var bara fyra anmälda i min klass och dessutom bara svenskar vilket gjorde att vår klass inte fick någon mästerskapsstatus då det krävs minst tre tävlande från minst två olika länder. Dessutom blir det ett himla farande, vi har över 70 mil enkel väg till Nybro och om en vecka börjar VM-äventyret som också innebär en del åkande och en hel del pengar, även om förbundet betalar en del. Cykeln är inne på service och ska få nya fälgar, lite ny utrustning ska inhandlas och själva resan kommer också kosta, något som inte hade varit möjligt utan den sponsring som vi fått – tack! Tack för att ni ger mig och Timmie möjlighet att få åka iväg på det här!

20131027-122900.jpg

Igår var vi iväg en sväng till Mora för shopping som avslutades med middag och dryck hos Riesenfolk, himla trevligt! Idag är vi därför lite sega, i synnerhet husse som till och med diskuterade hund och hundträning in på natt-timmarna 🙂 Ebbe och Nikki var väldigt glada över att få träffa Aco igen och de tränade på sin uthållighet större delen av kvällen 😉 så idag tar de igen sig lite.

20131027-123345.jpg

2 reaktioner på ”Ordning och reda”

  1. Hej!
    En sak jag funderat över ett tag är hur sjutton du får plats med alla hundar i bilen om ni ska åka någonstans hela flocken?
    Ha en bra kväll!

    1. Jag har en Ford Transit, alltså en liten skåpbil, där alla hundarna får plats 🙂 jag har en stor dubbelbur och uppe på den buren har jag två mindre burar. I dubbelburen har skäggen varsin del och spanielarna har varsin av småburarna. Nu är Ebbe så liten så han brukar få åka i tillsammans med Timmie men sen kommer Liam att få åka i buren som blir i tomrummet mellan dubbelburen och väggen till förarutrymmet 🙂

Kommentarer är stängda.