Ordning på torpet!

Den senaste veckan vet jag inte riktigt vad som hänt med mitt annars sunda tänk. Träningen har varit det närmsta obefintlig och maten har varit allt annat än nyttig! Brieost i mängder, pizza, hamburgare, ett antal koppar varmchoklad med grädde samt våfflor med tillhörande smask. Skämes på mig! Nu blir det dock ordning på torpet igen 🙂 Började dagen med 45 minuters skidåkning där grabbarna ficks springa lösa och härja runt medan jag kunde blanda stakträning och skejtteknik. Avslutade passet hemma med ett BR-pass för mage/rygg. Kom och tänka på att jag faktiskt bara har haft ont i ryggen någon enstaka gång sedan jag började träna ordentligt för typ 2 år sedan! Förr hade jag ont i ryggen dagligen och kunde ibland ha riktigt ont bara av att stiga upp ur sängen!

20130327-152057.jpg

Grabbarna är som synes nöjda efter deras springa-som-tokar-i-skogen-pass! Neo fick följa med till jobbet där han fick köra lite uppletande/bollsök i poolariumet innan han valde att sitta i solen en stund 🙂

20130327-144810.jpg

Hittade en bild på nätet som jag tyckte var himla bra. Och som jag synnerhet behöver påminna mig själv om!

20130327-152156.jpg

Ja, jag tränar en del men jäklar vad jag slarvar med maten! Min ”en-frukt-om-dagen” har hittills gått väldigt bra, har faktiskt bara missat en dag, och det har börjat att bli en bra vana! Jag gillar min lilla fruktstund som jag har på kvällen när jag är på jobbet 🙂 Men ännu finns en del kvar att önska, i synnerhet när det gäller att försöka bli av med sockersuget men även när det gäller att hitta bra mat ute. Vi äter en del ute men att hitta något som inte badar i fett är inte helt lätt. Matlådor har jag nästan alltid med mig till jobbet, eller så åker jag och köper sallad i affären, men det är just när vi äter ute som min annars ganska så rena mat-filosofi byts ut mot massa tillsatser, e-ämnen och alldeles för mycket fett och socker!

20130327-154528.jpg
Dagens lunch: kycklingsallad med ett grovt bröd (utan E-ämnen och tillsatser 😀 ) samt kiwi och passionsfrukt till fruktstunden 🙂