På jakt i blåbärsskogen

 

 

Tanken med dagens eftermiddagspromenad var att plocka blåbär, det gjorde iallefall tre utav fyra i flocken. Den fjärde, inga namn men han har skägg, passade istället på att gräva upp en jordgetingbo (!) vilket resulterade i att vi fick springa en bra bit igenom skogen innan vi ansåg vara på säker mark igen. Ingen blev stucken men bina var arga över att ha fått sitt hus förstört vilket jag kan förstå! Efter en stunds utpustning återgick vi till att leta efter de blåa bären.

 

 

I måndags hade vi vilodag och igår lurade jag med Karin på min morgonjogg vilket resulterade i 5 km CaniX. Idag blev det istället 30 minuter lösspring för grabbarna medan jag satt på cykeln och vi svischade fram igenom skogen. Imon blir det som vanligt ett fyspass på morgonen medan kvällen troligtvis ska spenderas i en biosalong 😀

 

3 reaktioner på ”På jakt i blåbärsskogen”

  1. tjenare!

    JObbar du hela sommaren?

    Jag funderar på möjliga helg-semester- resemål, och kom på att min vän Anna-Carin bor i karlstad- och att det alltid är hon som får åka överallt.

  2. Hua, läskigt med ilskna getingar! Men har ni redan börjat få mogna blåbär hos er? Jag känner mig mäkta avundjuk och bär-sugen! 😉

Kommentarer är stängda.