På vift

Idag skulle jag egentligen slappat hela förmiddagen för att sen jobba kväll med att köra turister men igår eftermiddag fick jag ett samtal från ett utav jobben jag sökt i Karlstad. De ville gärna ha mig på intervju snarast möjligt så vi bestämde att jag skulle komma nästkommande dag, dvs idag!

Resan ner till Karlstad tar normalt sätt 2,5-3 h beroende på väglag. Med dagens snöfall och vind tog det 4 timmar. Något stressad kommer jag in på biblioteket i Karlstad för att skriva ut mina betyg, med 13 minuter kvar tills jag ska vara på plats. Förklarar situationen för bibliotekarien som är helt underbart snäll och låter mig låna deras arbetsdator då alla lånedatorer är upptagna, det är service det!

Kommer till intervjun med 5 minuter tillgodo! Yeah! Intervjun gick bra, vi kom väldigt bra överens och de ska nu kolla lite referenser på mig 🙂

Ebbe och Nikki fick följa med ner till Karlstad och fick roa sig med att tugga på ben i bilen medan jag körde. I morse körde jag lilla slingan (2,5 km) med hela gänget så de hade iallafall fått springa av sig. Ebbe sprang i spannet första km, sen gick han lös för att sedan spännas in igen de sista 500 m! Han jobbar väldigt bra i selen och uppförde sig okej när han gick lös. Mycket lössnö gjorde att farten inte var hög vilket är bra för honom!

20140128-232036.jpg

3 reaktioner på ”På vift”

  1. Jag vet inte, brukar pulkaklassen bestämma hur tiderna ska va i linklassen? Hur många procent bättre ska tiderna vara i linklassen isåfall? De var ju några Vorstrar i MS1 som sprang bara nån minut bättre än oss! Snäll eller inte, jag är sjukt glad för Certet 🙂 Klart du borde starta Neo och visa att cockrar kan! Han är säkert mycket mer vältränad (och du med) så det går säkert ännu bättre för er än för oss. Men de e ju synd man måste ha två cert på pulka för championat. För annars hade vi ju iallafall haft en teoretisk chans att ta championat 😉

  2. Nä Helene fick inget cert. Jag tycker det är knepigt att i förväg inte veta vad som är en bra prestation eller inte. De är liksom upp till domaren att bedöma. Ja jag kan tänka mig att en hund med Eltons draghuvud men med längre ben blir riktigt bra för draget! Så jag kan tänka mig att Nikki kommer bli bra 😉 Skulle det inte va för agilityn så hade jag kunnat skaffa en jaktspringer… En springer blir ju oftast högre än 45 cm (iaf hanar) och då hamnar de i largeklassen.

Kommentarer är stängda.