På vift!

Då var ute på vift igen, fast på olika håll 🙂 medan husse å matte är i Stockholm på årsstämma med draghundsportsförbundet så är Timmie hos Dina medan Liam och Neo huserar hos Anette på Puppytails Hundpensionat!

För att grabbarna ska vara lite vara lite trötta så har vi kört drag två dagar i rad. Igår blev det först sandgropen där Timmie drog matte i baggenbälte upp ett par gånger sen blev det tvåspann (Liam/Neo) i 10 km. Anna och Silver slöt sen upp och Timmie fick köra ett pass. Jättebra träning för Timmie att ha ett ekipage bakom sig och ändå försöka lyssna på matte! Gissar på att den rundan var drygt 5 km.

I morse tog vi en sväng med Karin och hennes brudar! Körde Liam ock Timmie tillsammans och ja, Timmie har nu gått om Liam både i fart och uthållighet! Nu är det Liam som hänger i nacklinan efter Timmie när vi kört över halv milen! Timmie håller nämligen en helt annan fart än Liam. Mira och Timmie hetsade dessutom varandra rätt bra 😉 dagens pass: 7,5 km med Liam/Timmie och 5 km med Neo!

Glöm inte att rösta på mig i Fjällräven Polar! Se inlägget nedan 🙂

Trevlig helg mina vänner <3

2 reaktioner på ”På vift!”

  1. Tänkte fråga dig vad du har för bälte men fick ju svar här direkt! Är du nöjd? Inga problem att få det att sitta på plats?

  2. YEY!!! Ett stort varmt grattis!!!!! till ert SM-guld! och till de 25 åren:) Jag ska rösta på dig i polartävlingen:)

Kommentarer är stängda.