Paket, igen!

Börjar änna bli tjatigt nu men idag fick vi paket igen, vårt foder kom med posten! Chauffören frågade först hur många hundar jag hade och sen vilken storlek det var på dem 😀 Var beredd på att få bära säckarna från lastbilen och in i huset men icke då, han körde pallen så långt det bara gick!

Så jag vet iallefall ett par hundar som inte behöver svälta i sommar! Säckarna får mina grabbar och de gula ska Sillen ha!

På kvällens meny: Robur Performence, blodpulver, blodpudding och lite överblivna makaroner!

Idag tog vi riktigt lång sovmorgon för att sedan gå en sväng i skogen coh sen bara ligga i soffan heeele dan tills dess att det var dags att jobb, så himla gött! Nu på kvällen efter att jag kom hem från jobbet så fick jag dock lite ångest över förmiddagens slappning så det fick bli en sväng i skogen tillsammans med cykeln. Neo fick pröva nya selen, såg bra ut, medan Timmie och Liam fick springa lösa. Skulle ta ett lagom snabbt pass men grabbarna har fys-vilat i ett par dagar vilket märks! Efter några menlösa försök till att få dem att sakta ner så gav jag helt enkelt upp och rullade bara med! Mötte ett äldre par som blev helt i chock när vi kom susande emot dem, hjärt-attacken var nog inte långt borta från dem!

Om ca två veckor börjar mitt sommarjobb vilket innebär jobb från 7-16. För att få lite struktur på vardagen och för att allt ska hinnas med så börjar även vårt träningsprogram då vilket bland annat innebär att vi stiger upp kl 05:00 för att fysträna innan matte sticker på jobb, och grabbarna sover sig igenom dagen! Kan väl säga att jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning! Det är jobbigt som fan men i slutet av sommaren så kommer jag att vara grymt nöjd när jag börjar se resultatet på både mig och mina grabbar! Eftersom det då blir heltidsjobb så har jag bestämt mig för att ta ledigt från extra jobbet nästa vecka och därmed bara ha nån redovisning att tänka på, resterande tiden av veckan kommer till 100% handla om träning 😀

2 reaktioner på ”Paket, igen!”

  1. Låter som en grym sommar! 🙂 Ge mig lite dåligt samvete nästa gång vi ses så du kan sparka upp mig vid den tiden några ggr i sommar också ;D Sällskap är aldrig fel och DRAGhjälp för min del är absolut inte fel! Ses imorrn! / Anna

  2. God mat det där, hälsar mina smågrabbar!
    Har funderat mycket över Edvins temperament och nu testar jag att släppa kontrollen så får vi se hur bromsen fungerar sedan!
    Det blir inget riesenläger i år eftersom jag jobbar. När vi planerade semesterveckor på jobb så var riesenschanuzern inte ens tillverkad… Satsar på nästa år istället! Och kanske nåt helgläger till hösten.

Kommentarer är stängda.