Planering – A och O

Det är tur att jag inte ser träning, hundträning eller skolan som något jobb eller måsten för då hade jag nog gått i väggen för länge sedan. Jag kommer knappt ihåg när jag hade en helt ledig dag, en dag som inte innebar jobb eller skolarbete eller långa träningspass, finns såna dagar?

Dagen började med 45 minuters powerwalk, bra träning för både mig och grabbarna, för att sedan köra ett bodyrock-pass. Sen vart det några timmar framför datorn där jag insåg att jag måste lägga på ett kol när det gäller en utav kurserna, har nog prioriterat de andra två kurserna lite för mycket. Tänk vad rätt lärare och rätt plattform kan göra för motivationen! Tråkig lärare, jobbiga plattformar som är röriga och omständiga gör verkligen att man tappar suget för att plugga..

 

Sen tyckte både jag och grabbarna att det räckte med inomhus-arbete så vi for upp på fjället där matte fick låna en skoter för att intervallträna vovvarna. 12 km blev det med både branta uppförsbackar i galopp, seeeega lutningar i rask trav och race på myren.

 

En reaktion på ”Planering – A och O”

  1. Du måste länka till något sådant där bodyrock-pass på youtube! Finns ju ngt som heter kettlebells också, det verkar nice! 😀

Kommentarer är stängda.