Plötsligt händer det

Idag har jag varit på lektion, skejtlektion i Mora med Stina och Niclas Ström från Mora Bhk! Han har visat växlarna i skejtens ädla konst och även sagt vad vi bör tänka på när det gäller vår ”teknik”, eller i mitt fall kanske avsaknaden av teknik i alla växlar förutom 4:ans som jag iallefall har lite koll på! Kommer att ha träningsvärk imon…

 

Efter att vi tvåbenta drillas så var det dags för lite hundkörning där vi först körde lite omkörning i typ 2,5 km för att sedan köra fritt i 5 km. Jag körde Timmie, Liam blir helt rabiat i sånna situationer och skäller som en jävla idiot och det orkar jag inte med när vi tvåbenta behöver prata. Timmie var iallefall skitduktig och under vår 5 km långa runda så låg vi Niclas och hans vorsteh hack i häl! Efter målgång så händer det, vorsteh-föraren stannar och säger ”lova mig en sak, att du börjar tävla med den där hunden!” :O  Fan, nu måste jag tävla nordisk stil också >_< Jag tycker också att Timmie är en väldig duktig draghund men att få beröm från en ferrariförare som säger att han sett väldigt få b-hundar som orkar hålla Timmies tempo betyder ju väldigt mycket!

 

Tack Niclas för att du tog dig tid och visade oss lite trix, vi ska öva på hemma, och tack Stina för snack och mat 😀

En reaktion på ”Plötsligt händer det”

  1. Stolt som en tupp ska du vara! Dels för att du har en naturlig stjärna i draget men också all jäkla träning som läggs ned! 🙂 Fasen vad bra att få experthjälp med skidtekniken. Han rekommenderade inte den Svenssonska bromstekniken? Är väldigt känd i världstoppen 😉

Kommentarer är stängda.