Premiärturen

Invigde mina nya löparskor idag! Kom upp på fjället och det är lite molnigt men på den kullen som jag valt idag så brukar molnen inte hänga över utan gå runt. De brukar gör så, men idag var inte en sån dag!

Drygt 2 km uppför berget så hör jag kaaboooom!! himlen öppnar sig och det börjar vräka ner regn medan åskan ekar. Åskan gjorde inte så mycket men regnet… Just då var jag snabbat i hela Sälen och de återstående 500 m till vindskyddet har aldrig avverkats så fort! ”en övergående åskskur” tänkte jag. Fel!! . Fettfet! Efter 40 minuter gav jag upp och sprang neråt och till bilen igen, helt genomblöt.

20120614-124328.jpg

Åh va trött jag blir på sånt där hell-regn. Det förstörde hela turen! Avverkade 5 km vilket inte var planen idag. Hade ju laddat upp för ungefär 2-3 gånger så mycket men icke då. Planen för dagen har ändrats så nu blir det en cykeltur här hemma istället, där det inte regnar, till affären för att posta iväg lite dragrelaterat måjs. Väl hemma belönade jag mig själv med Lax à la pesto/fetaost å grönsaker!

20120614-124611.jpg

Skorna då? Jo då, de är jag supernöjda med! Bra grepp på blöta stenar och så sköna att springa i, trots vädret 😉

En reaktion på ”Premiärturen”

  1. Typiskt att det skulle spöregna då! Du får mer än gärna lägga upp fler inlägg om tips och trix med fysträning om du känner för det!

Kommentarer är stängda.