Resumé av helgen och tentaresultat

De flesta har väl sett, och förhoppningsvis uppskattat och kanske till och med skrattat åt, bilderna som jag tog i helgen och funderat på vad vi egentligen hittade på!

 

Jo, den manliga delen utav duon som fött upp Liam fyllde 50 år för ett tag sedan och i helgen firades detta genom ”50 års mys” i en liten stugby strax innan norska gränsen. Vet inte om detta är något norskt påhitt men om det är de så tycker jag absolut att vi svenskar ska anamma det!

Vi har käkat alldeles för mycket mat, det där med att sluta äta bara för att man börjar bli mätt är inte min grej, skrattat så jag fått träningsvärk i käkmusklerna och diskuterat ovärldsliga ting, ibland annat genom väggen mitt i natten med Mats! Även om detta inte var någon hundhelg så var ju naturligtvis grabbarna med, och det gällde även större delen utav de övriga gästerna. Har kört lite drag på isen tillsammans med Silje och Elisabeth, Värmlands svar på husky sa nån när Neo fullkomligt skrek ut sitt missnöje att inte få starta när han själv ville det! Neo har även fått vara med och mingla med både folk och hundar, jättebra socialträning för en liten lantlort som honom.

Roligt har vi iallefall haft i helgen och både jag och grabbarna var riktigt trötta när vi kom hem i söndags eftermiddag (efter att ha fångat in en rymmande riesenhane där det sedan visade sig att husse brukar släppa ut hunden, eftersom hunden själv kommer hem när han vill. Hur mycket kan man bry sig om sin hund när man släpper ut den vind för våg i ett område där det senast förra veckan sågs två vargar? För att inte tala om risken att bli påkörd, gå igenom isen eller frysa ihjäl!) och när man börjar tänka med en blandning av norska och svenska då vet man att man varit i norskt sällskap lite för länge, får försöka de-norskisera mig de kommande dagarna.

 

Även om vi sovit 12 timmar i natt så har dagen fortfarande varit seg och grabbarna har fått latmaskrastning, dvs närmsta vägen ut i skogen där de får rejsa av sig medan jag filosoferar en stund för att sedan gå hem. Hade lite träningstid för mig själv, Puls medium, där det kändes att både kroppen och huvudet var trötta om jag uttrycker mig så! Väl hemma kollade jag studentnätet och insåg att resultatet från hemtentan kommit in – VG! 😀 Oj oj oj, ibland har jag verkligen mina ljusa stunder!

5 reaktioner på ”Resumé av helgen och tentaresultat”

 1. Men STORT GRATTIS till tentan, bra jobbat! Ser ut som om ni också haft en rolig helg:-)

  Kram från Marie & rallybrudarna

 2. Hei og takk for sist!

  Og takk for lånet av bilder av Terje. De utgjorde prikken over i’en!
  Helgen gikk så altfor fort. Tenkte jeg skulle få lært litt om ernæring og hund, men det ble litt lite av det og mer ernæring av oss 🙂
  Så bra at du begynner å tenke ”Svorsk”! Jeg fikk en Svorsk-ordbok i mitt bryllup. Den var tom, men må fylles ut etterhvert, så nå kan du jo hjelpe til med det 🙂
  Vi prates vel ved en senere anledning

  Klem fra Silje og Pippi

Kommentarer är stängda.