Riesen i Väst-läger

Så, lite text om Riesen i Väst-lägret som var i helgen!

För första gången på tre år så valde jag att inte köra Räddning och det fick jag då höra! Stackars Lasse, han saknade nog allt att ha mig i sin grupp 🙂 Om inte annat för att jag är väldigt duktig på att lyckas komma in i väldigt små utrymmen som figge 😉

Terje visar med sin osynliga hund hur vi ska gå och tänka!

Iallefall, spår alltså! Något som jag helt ärligt inte tycker är så där jätteroligt men som jag måste lära mig mer om i och med att jag tänkt att tävla IPO där spår ingår. Grabbarna har dock inte bara fått träna spår, nej, eftersom enligt övriga deltagare går på nåt liknade speed så har de fått 1-2 fyspass om dagen, tränat lydnad, spårat och kört skydd. Ja, jag är inte så bra passivitetstränad så är det bara och det får jag väl skylla på mina föräldrar för!

Grabbarna har gått riktigt bra i helgen. Neo spårar på fint i skogen och lika så Liam, som dock spårar bättre på äng än i skogen, undrar varför? Fysträningen har gått fint, har varierat mellan att dra kejdor, köra barmarksdrag och ha de lösa bredvid cykeln. Timmie lider av tillfällig minnesförlust av det kraftiga slagen – fot? Ehh, va? Och så har vi ett i-landsproblem, vad gör man om hunden är så avslappnad på platsen att den lägger sig på sidan och sover? 😀 Timmie-lutten, söt är han iallefall 😉 Timmie har fått gå sina jäkla ipo-spår, suck. Bara att nöta, nöta, nöta och nöta så blir säkert det bra. Här hemma kör vi just nu ”ett spår om dagen är bra för magen!” och varje dag börjar med ett ipo-spår på någon av de närliggande ängarna. Innan vi for hem på söndagen blev det bitövningar där Timmie förbättras betydligt sen sist gång – kul! Neo fick också köra lite på Terje och hej va de gick! Kampcockern dundrade rakt in i Terje när vi körde en flyende figge, och han satt i ärmen på första försöket varje gång! 😀

Som vanligt så är jag jättenöjd med lägret. Har fått tips om hur jag ska gå vidare och lärt mig en del! Maten var jättegod och som så brukar så försöker kockarna göda upp mig genom att göra mat för ett helt kompani trots att det bara är jag som ska ha vegetariskt, och jag äter ju tills jag nästan spricker bara för att inse att det är massa mat kvar!

Håller på att redigera bilderna från helgen, alla är inte riktigt klara men det ligger ett par stycken i galleriet för de som vill kolla!

Och Grattis till Lasse som blev godkänd Räddningshundsintruktör!

3 reaktioner på ”Riesen i Väst-läger”

  1. Haha, vilken sköning, ja det måste nog kallas avslappnat om han lägger sig och sover på platsen =) Terjes hund gillar jag skarpt =D

  2. Stoort grattis till alla Neo-framgångar, fantastiskt bra jobbat!
    Riesenläger ser jag fram emot. Blir inte till sommaren, förhoppningsvis till hösten. Ynkskägget här hemma växer så att det knakar och verkar vara en mycket trevlig grabb!

    Min hemsida svävar fritt i cybern och bloggen har varit död länge. Men här finns lite bilder på ynket:
    http://www.pixbox.se/usr_show_id202192_page0_order1.html

Kommentarer är stängda.