Rötägg finns överallt..

Somliga människor ska inte hålla på med hundsport, ännu mindre ha hund! Om man kan behandla sina hundar så här under en tävling där det finns publik, funktionärer och veterinärer närvarande, tänk då vad som pågår bakom stängda dörrar?!

 

Sänd gärna ett mejl till organisationen som inte gett honom tävlingsförbud vilket andra förbund gjort! Vad jag har förstått så är Sverige inte med i förbundet FISTC vars funktionärer och veterinärer inte agerade i situationen och som är det förbund som inte gett föraren tävlingsförbud utan endast 30 minuters tidspåslag för denna behandling av helt utpumpade hundar! Skämmes på er!

Skriv på här!

 

12 reaktioner på ”Rötägg finns överallt..”

 1. Fyfan!!! Förstår varför hundarna inte vill dra den äckliga människan..
  Blir så arg så jag börjar gråta!

 2. sverige är inte med i FISTC? FISTC har inte gett honom tävlingsförbud? jag hoppas man inte släpper ut hundar i det´ta tillståndet i sverige?

  1. Jag har aldrig sett hundar som kört sprint/medel i detta skicket i Sverige och jag hoppas aldrig jag får se det heller! Usch.

 3. Fy fan alltså! Att folket runt omkring inte ens reagerar. Alla involverade borde anmälas, inte bara idioten bakom släden. Att man kan behandla sina hundar på det där sättet…

 4. Det gick inte att skriva på listan, den verkar vara stängd med endast 43 påskrifter!?
  Hundspannet som körde om det liggande spannet såg också ut att ha väldigt trötta hundar.. vad var det för lopp och vart? Vem filmar?
  Tjejen blir upprörd och männen försöker iaf att ingripa och övertala honom, frågan är bara om det fanns funktionärer just där som har befogenheter att bryta en tävlande?
  Sitter med ont i magen efter man sett det klippet… Han hoppade på medarna ganska snabbt efter det att hundarna börjat röra sig. Spring brevid, gubb jävel! Ursäkta ordvalet…

 5. Fy farao!! Mår helt pyton när jag ser klippet, djurplågeri på hög nivå! Han borde springa och dra istället (utan hundarna alltså!) och inte sluta även om han är utmattad. Även alla andra som stödde honom!

  1. Det är en förare vars hundar är så trötta att de inte orkar stå. Föraren hanterar hundar väldigt tufft när han försöker få dem att ställa sig upp. Han kör iväg och en hund släpas ett par meter innan de övriga stannar, den hunden knös ner i släden. Sen försöker han få igång hundarna igen och det är ingen schyst behandling alls! Till slut går hundar iväg efter att ett annat spann kört förbi. Funktionärer är på plats men ingriper inte.

 6. Om man söker på namnet på youtube så kommer klippet sledge dog torture upp vilket jag antar är samma klipp.

Kommentarer är stängda.