Semester!

Idag är min första och enda semesterdag 😀 Woho! Jag har nämligen råkat ut för ett lyxproblem, för mycket jobb. Igår gjorde jag min sista dag på vårdhemmet och imon börjar jag mitt nya jobb på lanthandeln i byn. En dags semester, eller en dags arbetslöshet detta år. Ja, det kunde ju varit värre 😉 Det roliga med detta är att jag faktiskt inte ens sökt jobb utan första gången jag var inne i affären så haffade ägaren mig och frågade om jag ville hoppa på ett sjukvik där i ett par månader. Att få högre lön, dubbelt betalt på helger och 100 meter till jobbet istället för 8 mil fram och tillbaka, eh. Ja. Det var väl knappast något att fundera på där.

Därmed blev dock ett par planer genast inställda. Fjällvandringsveckan är struken, likaså blir nog Draghundsportsförbundets Nordiskstil-läger då jag jobbar varannan helg. Ett par tävlingar får också stryka på foten för arbetets skull. Men, om man vänder på det, tänk vad pengar jag kommer att spara på att inte åka på alla tävlingar.

Idag fick vi dock en liten minivandring då vi for upp till Fulufjället för att gå till Sveriges högsta vattenfall. Med på vandringen var husse, lilla-lillebror, stora-lillebror samt tillhörande flickvän och vänner!

;

20120813-195145.jpg

20120813-195151.jpg

20120813-195220.jpg

20120813-195234.jpg
efter ett par timmar på fulufjället med klöjveväska på så blir hundarna trötta 🙂

3 reaktioner på ”Semester!”

  1. bara du inte jobbar när du lovat att föreläsa på skidweekenden så! 😉 Kul me bättre o nytt jobb!! 🙂 Å kul att du/ni blir kvar längre! Hoppas vi kan ses snart! 🙂

  2. Nej kanske inte så aktuellt med björn i närheten att ha dom i hundgård! 😛
    Vi har som max räv i/runt vår hundgård och det är bara gulligt!, haha!

    Vi längtar också efter snö, funderade på det, Zuki är ju bara 6 månader, och Niqo ännu yngre, tror du det fungerar ändå att vi komma upp till dig när snön kommit? Zuki har ju som sagt testat att dragit redan, det känns som att hon klarar det, sen måste man ju självklart vara försiktig, polarhundar börjar man ju relativt tidigt med och våra valpar är bra musklade och har bra kondition, utan att liksom vara ”motionerade”, utan spring i skogen och över stock och sten, sen gå till och från jobbet osv.

  3. Grattis, vad skönt – vilken skillnad!!
    Fulufjäll, vilket vattenfall! Det hade jag ingen aning om… Där firade jag millennieskiftet med stående fågelhundsklubben! 🙂

Kommentarer är stängda.