Sen träning med hela gänget

Igår efter jobbet var det dags för lite trädgårdsarbete och efter 3 timmar stoppades arbetet av regnet. Medan jag grejade i trädgården så lekte vovvarna 🙂

20140626-112913.jpg

Åt lite mat och tänkte ta en powernap i soffan innan jag körde hundarna. 3 timmar senare vaknade jag, var tydligen lite trött? 😀 masade mig ur soffan, packade in flocken och for till Brattforsheden. Körde lite lugna intervaller och sen backträning. Blev först en vända med Timmie i drag upp, sen fyra vändor upp med hundarna lösa och sen en avslutande vända med Timmie i drag upp igen.

Avlutade med 15 minuters fartlek där jag använder mig av en app som är inställd på 1 minuts intervaller. Igår blev det blandat med 1-1 och 1-2 minuts intervaller lite beroende på hur terrängen såg ut, i nedförsbackar tar vi det alltid lugnt. När hundarna, och vi också för den delen, blir trötta så blir tekniken sämre. Att köra hundarna lösa i full fart och nedförsbacke är som att be om skador. Iallefall. Neo kämpade på och Nikki sprang utan problem i Tims tempo, spaniels är så sjukt härliga att köra med! Blir kul att tävla med dem till hösten 🙂 Timmie och jag rejsade, och jag bara älskar känslan! Han spurtar på som en tok och om jag kommer för långt efter början han att titta bakåt å skäller precis som: kom igen morsan!! Nu kör vi!

20140626-112855.jpg

Alla hundarna var med på låg-intervallen och backträningen men efter det blev det nedvarvning och Liam, Ebbe och Trix fick vara i bilen medan Timmie, Neo och Nikki fick vara med på fartleken. Trix var bra trött efter backträningen och var ganska nöjd med att lägga sig i bilen. Liam är pensionerad och det finns ingen anledning till att fartträna honom längre, han är nöjd med den vanliga träningen. Ebbe hade däremot gärna följt med på den rundan också men det känns som om han inte behöver den träningen än.

20140626-113937.jpg

20140626-113946.jpg

De blev iallafall väldigt nöjda när de efter träningen fick sitt köttvatten med kolhydrater i 🙂 tände en brasa när jag kom hem, inte för att det var så kallt utan för att det är mysigt. Mös lite med Ebbisen innan vi slocknade gött i sängen efter en låååång dag!

20140626-114611.jpg

4 reaktioner på ”Sen träning med hela gänget”

    1. Jag blandar i maltodrexin, vilket är kolhydrater i nedbruten form vilket gör att det tas upp väldigt fort av kroppen. Det är inte dopingklassat!

Kommentarer är stängda.