Service på hög nivå!

I onsdags gjorde jag slag i saken och kollade runt efter ett vallaställ. Fick tips skistart.com och där blev man varken besviken på servicen eller priserna 😀 de svarade på mejl inom 20 minuter och jag beställde på onsdag eftermiddag för att få paketet till utlämningsstället redan dagen efter! Det är fanimej service det!

20121105-145334.jpg

Då vi har runt 4,5 mil enkel väg till postkontoret så beställde jag utkörning med lantbrevbäraren och idag ramlade det in på jobbet 🙂

2 reaktioner på ”Service på hög nivå!”

  1. varsågod för tipset då 8) vet att dom fått nå priser för sitt företagande o hört att dom e kanon. TROR att det var dom jag handlade mitt vallajärn o valla av, en gång i tiden när dom bara var verksamma i ett garage här i älvdalen 😉

Kommentarer är stängda.