Sista passet inför SM

Då var det sista passet inför SM gjort för Lill-skägget 🙂 vi körde ett dw-pass i backe med intervaller som avslutning, totalt blev det 80 minuter!

Ungefär så här blev det fördelat:
10 min – drag på plan mark
20 min – uppför fjället
20 min – ner för fjället
20 min – intervaller från botten och 100 resp 200 m upp
10 min – drag på plan mark

Neo – 5 kg
Liam – 10 kg
Timmie – 15 kg (10 kg i intervallerna)

20131015-220334.jpg

20131015-220514.jpg

Timpan kändes pigg och tog i för fullt hela passet igenom, underbara hund! Värre är det väl med mig som har ont lite överallt och en påbörjad förkylning, bättre uppladdning kan man ju ha.

Valparna var med ute under upp- och nedvarvning vilket de var väldigt nöjda med. Ebbe är ännu för ung för att hänga med på själva träningen och då det arbetats förfullt på fjället så ville jag inte ha Nikki lös bland fyrhjulingar, grävmaskiner och gubbar så hon fick också slappa i bilen 🙂

I Hundfjället finns kameror som sänder live så bitvis av vår träning går faktiskt att se direkt på webben.

20131015-220619.jpg

Timmie ska nu få fysvila fram till helgen och ikväll har han fått en riktigt go massage som förhoppningsvis ger lite extra energi till de trötta musklerna. Det blir lite mer massage i veckan vilket han inte tackar nej, idag somnade han direkt när jag började ta på honom.

En reaktion på ”Sista passet inför SM”

Kommentarer är stängda.